Bare gode råvarer

Vår meny er full av autentiske, italienske fristelser basert på råvarer av topp kvalitet.

Matretter 

Kraftig inspirert av det italiensk kjøkken, med autentiske råvarer, hjemmelaget pizzabunn og fokus på kvalitet, gleder vi oss til å servere dere vår nye meny!

Mye av maten vi serverer er basert på daglig leder Luciano og hans mors originale oppskrifter fra Roma. Vår leverandør, Gastro-Import, bidrar med sine genuine råvarer av topp kvalitet. Vi er veldig spente på å høre deres tilbakemeldinger!

Bruschetta og nye pizzavarianter

Pizza Bianca

Pizza har alltid vært en stor suksess på Fellini, og vi vil nå øke kvaliteten ytterligere ved å bruke fersk pizzadeig. Pizzabunnen vi serverer er hjemmelaget og kommer fra en av Norges beste leverandører. Vi gir deg nå også valget mellom rød og hvit pizzasaus, prøv gjerne en av våre nye fristelser, pizza bianca, uten tomatsaus! Pizzaen stekes i en profesjonell steinovn og med 100 % Mozzarella-ost.

Bruschetta er en tradisjonell, italiensk forrett som består av ristet surdeigsbrød smurt med hvitløk, extra vigin olivenolje, havsalt og pepper. I gamle dager var dette et «fattigmannsmåltid» med mye smak ut av enkle ingredienser.

Vi tar hensyn til kvalitet og skjærer derfor opp fersk spekemat selv med vår nye skjæremaskin på kjøkkenet, og vi velger ut ferske og forskjellige ostetyper for å gi en ny opplevelse hver gang.

Se alt på menyen

Kvalitetssikrede råvarer

Råvarene våre kommer fra forskjellige regioner i Italia, med kontrollert opprinnelse (D.O.P).

D.O.P. står for «beskyttet opprinnelsesbetegnelse», og er en merkeordning for matprodukter som har særegne kjennetegn i tilknytning til området de blir produserte i. Merkingen omfatter både naturlige faktorer som klima og miljøforhold, men også menneskelige faktorer, slik som tradisjonelle produksjonsteknikker og håndverksmåter. Dette gjør at du kan nyte et unikt matprodukt fra et bestemt område. For å få D.O.P.-sertifisering, må bearbeidelsen og de ulike stegene i produksjonskjeden være gjort i et begrenset geografisk område. De som produserer D.O.P.-produkter må følge strenge regler, og disse blir håndhevet av bestemte kontrollorganer. Les mer om dette på stoltmat.no

Vi ønsker hjertelig velkommen!

Se vår meny

Bestill bord