Ny og smakfull meny

Nyt høsten og vinteren i kalde og vakre Norge, mens du drømmer deg bort til sol og sommer med deilige og autentiske italienske smaker!

Den kalde tida er her, og vi har oppdatert menyen! Nå har vi flere smaker og en helt egen lunsjdeal som gjelder alle hverdager frem til kl. 15.00.

Planke med mat

Hva er vel bedre enn å nyte friske og autentiske italienske smaker midt i Sandvika? 

På menyen kan vi friste med deilig bruschetta med ulike smaker og tilbehør. Bruchetta er tradisjonell italiensk småretter som består av ristet landbrød smurt med fersk hvitløk og olivenolje, og deretter tilsatt havsalt og nykvernet pepper. Velg mellom blant annet spekeskinke fra Parma, blåmuggost fra Nord-Italia og fersk mozzarella.

Om du er glad i tradisjonell italiensk pizza har vi et bredt utvalg av Pizza Rosa og Pizza Bianca. Pizza Favorita er husets favoritt, og serveres med sjampinjong, aromasopp, blåmuggost og pikant salami. Med hele 8 pizzaer på menyen finner du garantert noe som vil falle i smak.

Om ønsker noe lettere å spise kan du velge mellom våre deilige Antipasti-retter som består av blant annet Carpaccio med lufttørket oksekjøtt, italienske salater og ulike sorter av spekeskinke og oster. Se menyen vår her og la deg friste.

Vi har selvfølgelig et stort utvalg drikke fra Italia og Norge. 

Ønsker du å bestille bord? Book online gjennom dette skjemaet, eller bestill via telefon 67 56 70 60. 

Interiør

Velkommen til Fellini Birreria e Cucina denne sesongen!