Sesongens åpningstider

Se våre åpningstider i mai og juni!

Uteservering

Våre åpningstider denne sesongen
17. mai - 14:30-03:00
30. mai - Kristi Himmelfartsdag - 13:00-24:00

9. juni - 1. Pinsedag - 13:00-24:00
10. juni - 2. Pinsedag - 13:00-23:00

Uteserveringen er åpen
På lune vår- og sommerdager er det perfekt å nyte maten på vår fine uteservering, med plass til 90 gjester.
Skulle det være litt kjølig, skrur vi på varmelampene og har varme pledd klare. Ikke nøl med å spørre oss hvis det er småkaldt!

La oss forlenge sommeren sammen og nyte de deilige dagene med god mat og drikke!

Ny vår- og sommermeny
Våren og sommeren er her, og vi har oppdatert menyen! Nå har vi flere gode smaker, og fortsatt vår populære lunsjdeal som gjelder alle hverdager frem til kl. 15.00.

Hva er vel bedre enn å nyte friske og autentiske italienske smaker langs uteserveringen vår i Sandvika? Her har vi hele 90 plasser for de varmere dagene, og selvsagt pledd og varmelamper til litt kjøligere sommerkvelder. 

På menyen kan vi friste med deilig bruschetta med ulike smaker og tilbehør. Bruchetta er tradisjonell italiensk småretter som består av ristet landbrød smurt med fersk hvitløk og olivenolje, og deretter tilsatt havsalt og nykvernet pepper. Velg mellom blant annet spekeskinke fra Parma, blåmuggost fra Nord-Italia og fersk mozzarella.

Om du er glad i tradisjonell italiensk pizza har vi et bredt utvalg av Pizza Rosa og Pizza Bianca. Pizza Favorita er husets favoritt, og serveres med sjampinjong, aromasopp, blåmuggost og pikant salami. Med hele 8 pizzaer på menyen finner du garantert noe som vil falle i smak.

Om ønsker noe lettere å spise kan du velge mellom våre deilige Antipasti-retter som består av blant annet Carpaccio med lufttørket oksekjøtt, italienske salater og ulike sorter av spekeskinke og oster.

Vi har selvfølgelig et stort utvalg drikke fra Italia og Norge. 

Se menyen vår og la deg friste.

Planke med mat

Ønsker du å bestille bord? Book online gjennom dette skjemaet, eller bestill via telefon 67 56 70 60. 

Vi ønsker deg og dine en riktig god vår og sommer. Velkommen til oss!