Velkommen til nye Fellini

Vi har pusset opp og fornyet menyen!

Matretter 

Fellini har holdt dørene åpne og servert god mat og drikke siden oppstarten i 2004.

Nå har vi fått nye eiere, og gleder oss over å være med i Akershusgruppen-familien. Etter å ha vært igjennom omfattende oppussing sommeren 2016, er vi klare til å ønske nye og gamle gjester velkommen til nye, italienske mat- og drikkeopplevelser i Sandvika!


Samme folkene – nytt interiør og meny

Ansatt på Fellini

Du vil kjenne igjen de samme, hyggelige menneskene hos oss og mannen som mange kjenner godt, Luiciano, vil fortsatt drive stedet i samme, italienske ånd som før. Folkene på Fellini ser vi ingen grunn til å endre på!

Det vi imidlertid har gjort endringer på, er interiøret og menyen, og vi er strålende fornøyde med resultatet! Interiøret har selvsagt italienske vibber, med jordtoner, lunt inntrykk, skinn og industrielt preg. Vi har også en gasspeis sentralt plassert for varme og hygge i vinterhalvåret og på hustrige høstkvelder. På uteserveringen har vi 90 plasser for de varmere dagene, og selvsagt også varmelampe og pledd.

vår nye meny har vi valgt å rendyrke det vi kan best – nemlig bruschetta, spekemat og selvsagt deilig, italiensk pizza. Nytt på menyen er pizza med hvit saus, eller pizza bianca, som kommer i tillegg til de klassiske pizzaene med tomatbasert saus. Og bunnens kvalitet kommer fra en av landets beste produsenter, og alle råvarene er definitivt av god kvalitet!

På drikkekartet har vi fått et bredere utvalg av italiensk og norsk øl, derav navnet birreria, i tillegg til utvalgt drikke fra andre steder i verden.


Følg med på Facebook

Interiør

Iblant kommer vi til å ha live musikk i restauranten, for å gi en ordentlig følelse av det gode, italienske liv.

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert

Vi ser frem til å gi deg og dine en herlig smak av Italia, og vi håper du sitter igjen med en følelse av ”La dolce vita” etter et besøk hos oss. Vi blir stedet for en deilig lunsj, enten med jobben eller på fritiden, for noe forfriskende å drikke, eller for en italiensk helaften. Velkommen!

Se meny

Til bordbestilling